Dakwerken Vuerinckx

Over ons

Dakwerker met inzicht en drive 

Al van jongs af aan was Tim Vuerinckx gepassioneerd door houtbewerking. Een houten kar in elkaar vijzen, een dak op het kippenhok leggen … Zalig! Een opleiding meubelmaker lag voor de hand. Met enkele jaren werkervaring op de teller, was de tijd rijp voor een nieuwe uitdaging. In 2003 begon Tim als dakwerker in bijberoep. De aanvragen stroomden binnen en de opdrachten regen zich aan elkaar. In 2007 zette hij definitief de stap en werd hij zelfstandige, meteen het startschot van Dakwerken Vuerinckx!

Om eerlijk te zijn was ik nooit in een andere stiel geïnteresseerd. Ik doe dit werk heel graag, en ben van plan om het nog lange tijd te blijven doen.


Je hellend dak isoleren of je plat dak renoveren? Een leien dak plaatsen of een houten gevel voor je huis? Een team van ervaren vakmannen inspecteert je woonst, bereidt een grondig plan voor en zet zijn sterke schouders onder jouw opdracht. Door in te zetten op eerlijk advies, transparante communicatie en een hyperpersoonlijke aanpak is Dakwerken Vuerinckx de geknipte partner voor alle timmer-, gevel- en dakwerken in Aarschot.


Dakwerker gezocht? Dakpannen leggen of plat dak isoleren? 

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x